simple mobile website development software download

TUDNIVALÓK

Avagy minden a babamérleg kölcsönzésről

A rendeléseket írásban kérjük elküldeni a következő e-mail címre: edina@babamerleg-kolcsonzes.hu és vagy hívja a +36 (30) 729 47 14 –es mobilszámot.

A megrendeléshez nem kell regisztrálni magát az oldalunkon. Minden esetben felvesszük a kapcsolatot és véglegesítjük a termékek árat és a szállítást.

Kölcsönzés esetén:

Bérleti szerződést kötünk, melyben mindkét fél adatait és érdekeit rögzítjük (személyi igazolvány és lakcímkártya szükséges).Minden esetben kauciót kérünk, amelyet a termék visszaérkezésekor utalunk vissza.
A készülékek bérbeadása kizárólag személyesen az üzletben történik – személyi igazolvány és lakcímkártya bemutatásával, bérleti szerzőzés megkötésével.

Fizetés

Előre utalás: A megrendelt termék árát + kaucióját a megrendelést követően a lenti számlaszámra kell elutalni. Amennyiben nem érkezik meg az összeg, töröljük a rendelést.
Kedvezményezett: Eszéné Horváth Edina
Számlaszám: 11773494-02048323 OTP bank
Személyes átvétel: A bérleti szerzödés aláírása után adjuk át megrendelt terméket. A helyszín és az időpont megbeszélés alapján.

Szállítási információk

A fenti e-mail címre leadott megrendeléseket minden esetben hétköznap tudjuk eljuttatni.
A várható átadtás 1-3 munkanap.
Van lehetőség csomag automatába kérni a szállítást, ez is megbeszélés alapján.
A csomag átvételekor az átvevő köteles a csomag sértetlenségéről megbizonyosodni. A csomagban találja a számlát és a használati útmutatót, esetleg ha a terméken talál sérülést azt felénk jelezze.
Amennyiben az átvett termék hibás vagy nem működik, természetesen a számla ellenében tudjuk kicserélni.
A visszaküldésről a bérlőnek kell gondoskodni. Amennyiben sértetlenül és időre, megkapjuk a terméket, a kaució vissza jár.

Eszéné Horváth Edina ev.
8900, Zalaegerszeg, Babits Mihály utca 5
Tel: 30-7294714
e-mail: edina@babamerleg-kolcsonzes.hu

A bérlés díja kiegyenlíthető a zalaegerszegi lakosok részére az Önkormányzat által adott a házasságot kötő fiatal párok és újszülött gyermekeik támogatását szolgáló vásárlási utalvánnyal is!

A babanevelésnek számos nélkülözhetetlen kelléke van. Tegye Ön is nyugodtabbá a mindennapokat a Momert 6475 babamérleggel, az Angelcare AC300 légzésfigyelővel és a Philips Avent Comfort elektromos mellszívó készülékeinkkel. Amelyek segítenek, hogy a baba nevelésével töltött mindennapok gördülékenyen menjenek, és azokat semmilyen kellemetlenség ne zavarja meg.

További kölcsönözhetô eszközeink: magzati szívhang hallgató, kismama övterelô, autós gyermekülés és utazóágy.

A baba táplálásával megindul a súlygyarapodás, amely folyamatos kontrollt kíván. Ehhez a Momert 6475 típusú babamérleget ajánljuk, amely teljes pontossággal megmutatja a baba súlyának változását. Célszerű az első 3-4 hónapban igénybe venni ezt a praktikus eszközt.

Tulajdonságok: - Automata HOLD funkció és LCD kijelző
- Súlyváltozást kijelző funkció
- Elem merülésének jelzése
- Méréshatár: 20 kg
- Osztás: 10 g

További információ: http://momert.hu/hu/termekkatalogus/termek/momert-6475-digitalis-baba-es-gyerekmerleg.html


Az Angelcare AC300 légzésfigyelő a szülők nyugodtabb alvását segíti, mivel bármilyen, a baba levegővételében bekövetkezett rendellenességre riaszt. Így a baba alvása alatt biztosak lehetünk, hogy megfelelően veszi a levegőt. Használata kórházak által ajánlott.

Tulajdonságok:
- Az érzékelők a matrac alá helyezendők
- 12 cm vastagságú matrac esetén is biztonságos (kókuszmatraccal is)
- 2 db ceruzaelemmel működik

További információ: http://www.angelcare.hu/index.php?mkt=ac300


Egy anya számára a legfontosabb, hogy saját maga által tudja táplálni csecsemőjét. A kezdeti időszakban szüksége lehet egy könnyen kezelhető, megbízható mellszívóra. Ebben nyújt segítséget a Philips Avent Comfort elektromos mellszívó.

Tulajdonságok:
- Egyszerű használat egy gombnyomásra
- Kényelmesebb fejő testtartás az egyedi kialakításának köszönhetően
- Enyhe stimulációs üzemmód és 3 szívási fokozat
- Puha masszázspárna meleg érzettel
- Kompakt, kis súlyú kivitelezés
- Intuitív összeszerelés
- Egyszerűen tisztítható

További információ: http://www.philips.hu/c-m-mo/mellszivok-es-mellapolas


A magzati szívhang hallgató segít meghallgathatod a még meg nem született gyermeked szívhangját és egyéb csodálatos hangjait pl, csuklását ill. mocorgását. Az okostelefon segítségével felveheted ezeket a hangokat, amit megôrízhetsz vagy akár megoszthatsz másokkal is. A kismamának egy magzati szívdobogás meghallgatása megnyugtató, környezetének pedig felejthetetlen élményt nyújt.

Számos hazai kórház ajánlja, használata a 14-16. héttôl javasolt! Fetal doppler ultrahangos készülék, elemes müködés. Hallgassa a szívhangot fejhalgatón keresztül vagy mentse át másik eszközre, amely mind az Android ill. az IOS számára is elérhetô.

Doppler magzati szívhang hallgató - használati útmutató - (angelsounds.hu)


A Scamp biztonsági övterelő várandós kismamák számára készül. Használatával megakadályozható, hogy egy esetleges baleset során az autó megfeszülő biztonsági öve a pocakon áthaladva a magzatra nyomást gyakoroljon, benne kárt tegyen..

Tulajdonságok

- Ajánlott kor: terhesség 2. Hónapjától
- Anyaga: légáteresztő, poliészter
- Tisztítás: csak kézzel mosható
- A 3 pontos biztonsági öv medencetájéki részét a combokra vezeti el, így kényelmesebbé teszi a kismama számára az utazást, valamint csökkentheti egy esetleges ütközés vagy hirtelen fékezés a magzatra nézve káros következményeit
- Rögzítés módja: hevederekkel, isofix
- Rögzíthető: a gépjármű első vagy hátsó ülésére
Scamp párnás övterelő


Az utazóágy több, mint egy kiságy! Több, mint egy kiságy

Praktikus bejárat, amely cipzárral ellátott a bent lévő gyermek biztonságban van, és nem fogja egyedül kinyitni. Funkcionális oldalak a hosszabb és az egyik rövid oldalon egyaránt szellős hálók találhatók, amelyek biztosítják a megfelelő légáramlást és a gyermek kilátását. Biztonságos hely, Puha szőnyeg. Az edzett alsó rész lehetővé teszi az első lépések szabad megtételét, a rugalmas hab pedig biztonságot nyújt játék közben, így a babát nem fenyegeti a fájdalmas leesés. Nincsenek éles szélek A gyermekágy minden széle profilos műanyag fedéllel van rögzítve a gyermek maximális biztonsága érdekében. Bizonyított minőség. Teljes megfelelés az EN 716: 2017 európai biztonsági szabványnak. Biztonságos és könnyen szállítható konstrukció amely megvédi a járóka véletlenszerű behajtását, ami jelentősen növeli a gyermek biztonságát. Ez a megoldás különösen akkor fontos, ha a gyermek áll vagy ugrik.

Szállító- és védőtáska a kiságy gyors összehajtásának rendszere lehetővé teszi a könnyű szállítást vagy tárolást. Ezt megkönnyíti a készletben található szállító- és védőtáska is praktikus.

Tulajdonságok:
- Használható 0-36 hónapos, maximum 15 kg-os gyermekek számára
- LockGuard védelem az összecsukódás ellen
- Könnyedén nyitható és csukható
- Lecipzárazható oldalbejáró
- Hordozótáska
- A könnyebb mozgathatóság érdekében két kerék két láb alatt.
- Megfelel az EN716-os szabványnak.
Méretek: 64 x 73 x 124 cm Egyszerű használat egy gombnyomásra


Az élet a gyermek születése után sem áll le, sőt esetenként egyre több helyre kell autóval utaznunk. Emellett ugyanúgy szeretnénk részt venni a családi ünnepségeken, ugyanúgy elmennénk nyaralni, kirándulni, vagy bevásárolni az autóval. Szükségmegoldás lehet a bérlése.

Tulajdonságok:
- 9-36 kg-os súlytartomány
- Egyszerű bekötés az autó 3 pontos biztonsági övével
- Menetiránnyal megegyezően használható!
- A széles oldalsó panelek és elmélyített fejtámla a nagyobb biztonság érdekében
- Eltávolítható redukciós betét a kisebb gyermekek számára
- 5 pontos párnázott belső biztonsági övrendszer
- Üléshuzata könnyedén eltávolítható
- A huzat 30°C-on mosható
Háttámlája eltávolítható, így könnyedén ülésmagasítóvá alakítható
Tanusítvány: TÜV, ECE R44/04
Ülés méretei: 44x36x69 cm

Termékpalettánkat vásárlóink igényei szerint alakítottuk ki, és folyamatosan bôvítjükal. Azért döntöttünk ezen termékek mellett, mert ezek talán a legfontosabb eszközök a babaváráshoz és a babagondozás első néhány hónapjaiban. Családdá válni a legszebb dolog az életben, ehhez a felhőtlen boldogsághoz szüksége van a családnak megbízható segítő eszközökre. Célunk a babával kapcsolatos egyéb kiadások mellett a család további anyagi terheinek csökkentése.

Reméljük, sikerült kimerítő válaszokat adnunk kérdéseire!

Amennyiben további kérdései lennének, úgy tegye fel őket bátran az alábbi kapcsolatfelvételi űrlap segítségével, és ha olyan a kérdés, amire mi sem gondoltunk volna, akkor még a tudnivalók közé is kitesszük a válasszal együtt!

Ha pedig már mindent tud, és szeretne babamérleget kölcsönözni, akkor kattintson az alábbi linkre, vagy a fejlécben található gombra!

KÖLCSÖNÖZZÖN MOST

Kérdése van? Írjon!

További kérdései vannak? Forduljon hozzánk bátran!