simple mobile website development software download

TUDNIVALÓK

Avagy minden a babamérleg kölcsönzésről

A készülékek bérbeadása kizárólag személyesen az üzletben történik – személyi igazolvány és lakcímkártya bemutatásával, bérleti szerzőzés megkötésével.
A bérleti díj + kaució összege készpénzben fizetendő.
(Futárszolgálaton keresztül történő szállítás nem lehetséges.)

A bérlés díja kiegyenlíthető a zalaegerszegi lakosok részére az Önkormányzat által adott a házasságot kötő fiatal párok és újszülött gyermekeik támogatását szolgáló vásárlási utalvánnyal is!

A babanevelésnek számos nélkülözhetetlen kelléke van. Tegye Ön is nyugodtabbá a mindennapokat a Momert 6475 babamérleggel, az Angelcare AC300 légzésfigyelővel és a Philips Avent Comfort elektromos mellszívó készülékeinkkel. Amelyek segítenek, hogy a baba nevelésével töltött mindennapok gördülékenyen menjenek, és azokat semmilyen kellemetlenség ne zavarja meg.

A baba táplálásával megindul a súlygyarapodás, amely folyamatos kontrollt kíván. Ehhez a Momert 6475 típusú babamérleget ajánljuk, amely teljes pontossággal megmutatja a baba súlyának változását. Célszerű az első 3-4 hónapban igénybe venni ezt a praktikus eszközt.

Tulajdonságok: - Automata HOLD funkció és LCD kijelző
- Súlyváltozást kijelző funkció
- Elem merülésének jelzése
- Méréshatár: 20 kg
- Osztás: 10 g

További információ: http://momert.hu/hu/termekkatalogus/termek/momert-6475-digitalis-baba-es-gyerekmerleg.html

Az Angelcare AC300 légzésfigyelő a szülők nyugodtabb alvását segíti, mivel bármilyen, a baba levegővételében bekövetkezett rendellenességre riaszt. Így a baba alvása alatt biztosak lehetünk, hogy megfelelően veszi a levegőt. Használata kórházak által ajánlott.

Tulajdonságok:
- Az érzékelők a matrac alá helyezendők
- 12 cm vastagságú matrac esetén is biztonságos (kókuszmatraccal is)
- 2 db ceruzaelemmel működik

További információ: http://www.angelcare.hu/index.php?mkt=ac300

Egy anya számára a legfontosabb, hogy saját maga által tudja táplálni csecsemőjét. A kezdeti időszakban szüksége lehet egy könnyen kezelhető, megbízható mellszívóra. Ebben nyújt segítséget a Philips Avent Comfort elektromos mellszívó.

Tulajdonságok:
- Egyszerű használat egy gombnyomásra
- Kényelmesebb fejő testtartás az egyedi kialakításának köszönhetően
- Enyhe stimulációs üzemmód és 3 szívási fokozat
- Puha masszázspárna meleg érzettel
- Kompakt, kis súlyú kivitelezés
- Intuitív összeszerelés
- Egyszerűen tisztítható

További információ: http://www.philips.hu/c-m-mo/mellszivok-es-mellapolas

Termékpalettánkat vásárlóink igényei szerint alakítottuk ki, és pillanatnyilag háromfajta eszközzel tudunk szolgálni: digitális babamérleggel, légzésfigyelővel és elektromos mellszívóval. Azért döntöttünk e három termék mellett, mert ezek a legfontosabb eszközök a babagondozás első néhány hónapjaiban. Családdá válni a legszebb dolog az életben, ehhez a felhőtlen boldogsághoz szüksége van a családnak megbízható segítő eszközökre. Célunk a babával kapcsolatos egyéb kiadások mellett a család további anyagi terheinek csökkentése.

Reméljük, sikerült kimerítő válaszokat adnunk kérdéseire!

Amennyiben további kérdései lennének, úgy tegye fel őket bátran az alábbi kapcsolatfelvételi űrlap segítségével, és ha olyan a kérdés, amire mi sem gondoltunk volna, akkor még a tudnivalók közé is kitesszük a válasszal együtt!

Ha pedig már mindent tud, és szeretne babamérleget kölcsönözni, akkor kattintson az alábbi linkre, vagy a fejlécben található gombra!

KÖLCSÖNÖZZÖN MOST

Kérdése van? Írjon!

További kérdései vannak? Forduljon hozzánk bátran!